MymotorMoto Wash 5 liter

 • Moto Wash 5 liter
 • Moto Wash 5 liter


Motowash van Hocoparts is een hoogwaardige, biologische afbreekbare micro-emulsiegel voor het verwijderen van vuil. Motowash is geschikt voor chroom, aluminium, fiberglas, kunststof of andere gelakte oppervlakken of lichtmetalen. Voor het beste resultaat raden wij aan om de motowash aan te brengen op een afgekoelde motor, korte tijd te laten inwerken en vervolgens de motor af te spoelen met water.  Motowash is zuurvrij, laat geen sporen achter en druipt niet. 

Inhoud: 5 liter

Dit is een universeel product.

extra informatie

merk
Mymotor

reviews

 • Motor Wash

  5-2-2020, Bart van Laanen

  Top kwaliteit, is volgens mij exact hetzelfde product als Moto Wash van Belray. zeer veilig ook voor blank aluminium, werkt super.

 • Motor Wash

  5-2-2020, Bart van Laanen

  Net zoals review van Willem Hoeben, volgens mij ook hetzelfde product als Moto Wash van Bel-Ray. dat gebruikte ik al meer dan 20 jaar. Kan me herinneren dat Bel-Ray destijds ook door Hocoparts geleverd werd aan de motorzaken waar ik destijds voor werkte, dit werd toen vervangen door Motowash van Hocoparts, met de medeeling dat het zelfde product was. Werkt top, zeer veilig ook voor blank aluminium onderdelen en blokken.

 • Motowash

  22-7-2019, Willem Hoeben

  Is een zeer goed werkend reinigingsmiddel voor de motor. Zat vroeger in een 5 liter kan van Bel-Ray. Maar dit is hetzelfde spul (denk ik, het wast net zo goed als vroeger), alleen een ander naampje. Ik gebruik het al bijna 20 jaar (toen nog Bel-Ray). Wash en go haha.

desc