0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sena 20S Evo Dual Sena 20S Evo Dual
  • Sena 20S Evo Dual Communicatie Sena 20S Evo Dual Communicatie
  • Sena 20S Dual Evo Sena 20S Dual Evo
  • 20S Evo 20S Evo
  • Sena 20S Evo communicatie Sena 20S Evo communicatie
  • Motor Headset Motor Headset
  • Draadloos Communicatie systeem Draadloos Communicatie systeem
  • Sena 20S Evo Dual Bluetooth Headset Sena 20S Evo Dual Bluetooth Headset
  • Sena 20s Evo Dual Functies Sena 20s Evo Dual Functies

Sena 20S Evo Dual review

Schrijf een review
Prijs
Service
Kwaliteit
21 review(s)

Normale prijs: € 549,95

Special Price € 479,00

Reviews

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Sena 20S" Review door Sjaak op 18-07-2016

    Sena 20s goed spul lastig in te stellen vond ik en mijn zoon. Winkel en levering top goede prijs maar kan nog goedkoper maar dit was in de buurt en opsturen voor zo'n bedrag doe ik niet.

  2. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Goed geluid, makkelijk te installeren en voor de eerste keer in mijn leven dat een voice command ook daadwerkelijk doet wat ik zeg." Review door Jan op 12-12-2014

    De Sena20s is alles wat ik miste tijdens het motorrijden. Geweldig geluid, een nog betere ruisonderdrukking en de functies die er zijn gebruik je ook daadwerkelijk. Daarnaast is het voice-command systeem makkelijk te gebruiken en doet het ook wat je zegt. Top product!

  3. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Goed apparaat. Eenvoudige montage. Duidelijke installatie aanwijzingen, echter alleen in buitenlandse talen, dat is jammer" Review door R1200GSA op 08-06-2015

    Apparaat werd snel geleverd en is erg compleet. Eenvoudig om te monteren. Gemakkelijk om te bedienen. Communiceren gaat het beste bij snelheden tussen 70 en 90 km/h. Bij lage snelheden hoor je ook nog de stem van de duopassagier zonder de set en komt het geluid via de set een halve seconde later. Jammer dat de installatie- en gebruiksaanwijzingen alleen in buitenlandse talen zijn. Voor deze prijs had er wel een vertaling bij mogen zijn.

    Mymotor.nl: De Nederlandse handleiding kunt u vinden via de volgende link: http://sena.hocoparts.com/data/handleiding_sena_20S.pdf

  4. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "20s dual" Review door Sena op 31-05-2015

    Volgende dag in huis.

  5. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Senna 20s Dual." Review door Sjaak op 24-07-2016

    Scherpe prijs en geen grijze import dus geen probleem met garantie mocht dat nodig zijn. Gewoon goed apparaat.

  6. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Gewoon goed" Review door P.J. op 28-06-2016

    Fijn, zeer attent bedrijf met scherpe prijzen

  7. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Klacht afhandeling Sena 20S" Review door Fred Burgmans op 27-06-2017

    Ben erg tevreden over de geluidskwaliteiten van deze Sena, mijn motorvrinden en ik hebben er veel schik van. Top.
    Helaas trad na bijna 2jr een technisch malheur op; na beoordeling door de importeur werd de klacht op prima wijze afgehandeld door Mymotor. Alles weer tiptop in orde.

  8. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Gewoon geweldig!" Review door RJ op 04-06-2015

    Op het laatste moment voor onze motorvakantie besteld. Ben afgegaan op de goede reviews en heb totaal geen spijt. Gewoon een geweldig product. Prima geluidskwaliteit, dwars door de oordoppen heen! Batterijen gaan super lang mee. Na 2 zeer lange motortochten door de bergen voor de zekerheid maar weer opgeladen. Had nog geen indicatie dat de batterijen op waren. Gekoppeld aan GPS en telefoon en natuurlijk mijn duopassagier. PRIMA PRODUCT.

    De levering door Mymotor.nl was super snel. Kon niet beter.

  9. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Sena 20S " Review door Rob op 10-03-2016

    Super service! volgende dag in huis. Sena 20S en Mymotor beide een aanrader!!

  10. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "SUPER!" Review door Sena 20S dual op 28-03-2015

    Stop met zoeken! Mymotor is niet alleen de goedkoopste aanbieder maar biedt ook super service, ik had de set binnen 24 uur in huis en bij een defect werd er snel gehandeld, niet geheel onbelangrijk bij een apparaat van 400+ euro! tot de volgende x

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit