Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

BCBC Duetto

 • BC Duetto
 • BC Duetto
 • BC Duetto
 • BC Duetto

BC Duetto acculader lood/lithium
BC DUETTO is de alles -in-een universele slimme lader voor zowel lood - zuur en lithium batterijen, ontwikkeld voor alle 12V motorfiets batterijen.

De lader is voorzien van twee verschillende laad programma's voor lood - zuur en Lithium Ion  batterijen. De maximale laadstroom ( 1,5 Ampère ) maakt het niet alleen ideaal voor het herstel, de lading en het onderhoud van alle atv , bromfiets en motorfiets batterijen, maar ook voor het onderhoud van de accu.

De acculader is ontworpen om langdurig een accu te laden, zonder risico en geen noodzaak om de accu van het voertuig los te koppelen, waardoor het volledig opgeladen tijdens lange periodes van inactiviteit(zelfs maanden).

De interne microprocessor maakt een volautomatische multi- cyclus laadalgorithme mogelijk (8 stappen voor lood/zuur batterijen ,7 stappen voor lithiumbatterijen). De lood/zuur oplaadt technologie biedt een complete oplossing om diep ontladen accu's te herstellen (van 1.25 volt) en op te laden en onderhoud van alle soorten 12V accu's(traditionele, gel, etc) 3-70 Ah (tot 100 Ah voor onderhoud ).

Het LiFePO4 oplaad programma hersteld ontladen accu’s, dit gebeurt snel en efficiënt. De veiligheid wordt gegarandeerd bij elke stap : in het geval van lage temperaturen, gedetecteerd door een ingebouwde sensor, wordt de POLAR modus automatisch geactiveerd dit maakt het mogelijk om accu’s op te laden op lage temperaturen. Doormiddel van LED lampjes wordt er aangegeven hoe vol de accu is, de andere LED lampjes geven de status van het laadprogramma aan.

Dit is een universeel product.

Product video

extra informatie

merk
BC

reviews

 • Tevreden, voor LiFe(PO4) accu's & lood-accu's

  16-7-2014, Ronald

  Volgens de beschrijving enkel geschikt voor LiFe(PO4) accu's & lood-accu's, dus niet voor ieder type lithium accu.
  Schakelen tussen laadprogramma's voor LiFe(PO4) accu's & lood-accu's dient handmatig te gebeuren middel het kortsluiten van de accuklemmen bij het inschakelen van de lader.
  De lader ziet er verder prima uit en de snoeren zijn voldoende lang.
  De verklaring van de ledindicatoren v.w.b. de fase van de laadprogramma's is echter moeilijk/niet te verklaren.

desc