Quad hoes

Wilt u uw Quad/ATV beschermhoes om uw Quad veilig en droog onder te stallen? Wij raden u aan een stevige buiten Quad hoes aan te schaffen welke bestand is tegen alle weersinvloeden als regen, sneeuw, hagel en wind. Zo is uw Quad het gehele jaar beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Ook kunt u een Quad hoes gebruiken voor stalling in een schuur of onderdak, zo beschermt u uw Quad tegen stof en andere luchfvervuiling. De Quad Hoes Heavy Duty is een veel gekozen exemplaar, deze Quad hoes beschikt over een elastische zoom en is in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar. De elatische zoom zorgt voor een goede pasvorm waardoor deze bij de meest extreme weersomstandigheden goed zal blijven zitten en uw quad optimaal zal blijven beschermen.

Een tip van Mymotor.nl: zorg ervoor dat u de quad hoes minimaal 10cm van de grond af houdt. Dit zal ervoor zorgen dat de lucht kan blijven circuleren om vocht en schimmelvorming te voorkomen. Wilt u advies om de juiste Quad hoes te kiezen? dan helpen wij u graag verder.

asc

    asc