Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

Controleer je motor

Motorolie

Motorolie vervangen

Motorolie vervangen is meest uitgevoerde en belangrijkste onderhoud voor het motorblok van iedere 4-takt motor. Motorolie wordt geleverd door verschillende motorolie fabrikanten, in verschillende viscositeiten en verpakkingen.

Mymotor levert motorolie in 1 en 4 liter verpakkingen voor het bijvullen en verversen van de olie. Wij raden het aan altijd het oliefilter te vervangen bij een olie wissel. Wij leveren enkel A-kwalitiet olie van merken als Bel Ray, Putoline, Castrol en Motul.

Raadpleeg de onderhouds handleiding van de betreffende motorfiets voor het kiezen van de juiste viscositeit van de motorolie. Hierin wordt ook vermeld of u een vol of semi-syntheet olie dient te gebruiken. Wij raden voor performance motoren altijd aan de vol-synthetische motorolie te gebruiken.

De meeste verpakkingen zijn uit voorraad leverbaar en zal binnen 1 werkdag bij u worden afgeleverd. Wanneer de gekozen olie niet op voorraad is kan deze vaak binnen 2-3 werkdagen geleverd worden.

Wenst u advies bij het kiezen van de juiste olie, staat de gezochte olie er niet tussen of heeft u andere motorolie vragen, wij adviseren u graag. Dit kan telefonisch en per e-mail.