Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

Loodaccu

De Loodaccu is de meest gebruikte accu in motoren en auto’s, dat is niet toevallig, want deze accu’s zijn simpel gebouwd en relatief goedkoop maar leveren toch een hoge spanning op.

MyMotor heeft diverse loodaccu’s van Yuasa op voorraad en kan daarom vaak de volgende dag al leveren. Om de Loodaccu die geschikt is voor uw motor te vinden hoeft u enkel het merk, het type en het bouwjaar te selecteren. Staat uw motor niet in de lijst of komt er geen accu geschikt voor uw motor naar voren? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of chat en wij helpen u verder.

Iedere loodaccu wordt leeg geleverd, u dient deze zelf te vullen en op te laden. Om de loodaccu op te laden kunt u het beste gebruik maken van een druppellader. De druppellader dient vervolgens gebruikt te worden om de accu op spanning te houden wanneer de motor langere tijd stilstaat. De druppellader zorgt ervoor dat uw accu in optimale conditie en zorgt er ook voor dat de levensduur van uw accu aanzienlijk wordt verlengd.