Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

Lithium Motor Accu

MyMotor heeft een groot assortiment Lithium Motor Accu’s van JMT en Shido. Het voordeel van deze accu is dat ze zo’n 65% lichter zijn dan traditionele accu’s. De Lithium Motor Accu kan in iedere positie gemonteerd worden aangezien deze geen vloeistof kan lekken.

Als u de Lithium Accu wilt opladen dient u wel gebruik te maken van een zogenaamde Lithium druppellader, een Lithium accu mag namelijk niet onder een hogere laadspanning staan dan 14,5 volt. Op de JMT Accu bevindt zich een indicator waarmee u gemakkelijk de lading van de accu af kan lezen. Als u de accu goed onderhoudt kan deze wel meer dan 10 jaar meegaan! U kunt de juiste Lithium Accu voor uw motor vinden door hierboven uw merk, type en bouwjaar van uw motorfiets te selecteren. De kans bestaat dat uw motor er niet tussen staat of dat er geen geschikte Lithium Motor accu naar voren komt, in dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, mail en chat. Wij zullen dan een geschikte accu voor u vinden.