Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

Controleer je motor

Motorhoes

Een goede motorhoes is belangrijk voor iedereen die zijn motor of scooter niet wilt blootstellen aan invloeden als stof, zon, vorst of regen. Wij hebben verschillende motorhoezen voor binnen en buiten gebruik; stofdicht en waterdicht. Erg belangrijk bij het uitzoeken van een nieuwe motorhoes is de maat. In de productomschrijving kun je zien welke maat jij nodig hebt, van klein tot groot. Vele motorhoezen hebben een elastische zoom zodat de motorhoes strak blijft zitten. Als jij je motor altijd warm wegzet, kan je het beste voor een hoes met een hittebestendige voering kiezen! Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen voor een juiste hoes, dan kan je altijd contact opnemen met MyMotor.

Motorhoezen voor buiten Een buiten motorhoes is vaak gemaakt van waterafstotend polyester. Motorhoezen met ingebouwde ventilatie zorgen ervoor dat er geen condens op je motor komt. Parkeer jij je motor op straat? Dan is het handig om voor een motorhoes met slotringen te kiezen, om diefstal te voorkomen. Sommige buiten motorhoezen hebben zelfs een sluiting of band tegen het opwaaien.

Motorhoezen voor binnen Ook motoren die binnen worden gestald hebben baat bij een goede binnen motorhoes. Je voorkomt met een binnen motorhoes namelijk krassen en stof op jouw motor. En een mooie indoor motorhoes is ook nog eens een lust voor het oog in een garage, schuur of stalling. Bij variabele temperaturen is het aan te bevelen om te kiezen voor een ademende hoes, dit voorkomt achterblijvend vocht op de motor.