Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

Controleer je motor

Motor Accu

Motor Accu Kopen

MyMotor heeft een geschikte Motor accu voor iedere motor. Zo hebben wij Gel motor accu’s, lichtgewicht Lithium ion motor accu’s of AGM Motor accu's van de gerenommeerde merken Yuasa, Motobatt en Intact. Het enige wat u hoeft te doen is het merk, type en bouwjaar van uw motor te selecteren en u ziet direct welke motor accu’s geschikt zijn voor uw motor.

Ziet u uw motor er niet tussen staan of verschijnen er geen motor accu’s die geschikt zijn voor uw motor? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, mail of chat en dan zoeken wij samen met u de juiste motor accu. Wij bieden diverse populaire motor accu's zoals de Yuasa YTX9-BS al aan vanaf €37,95 of de Motobatt MBTX12U vanaf €63,95.

MyMotor heeft vele accu’s voor ieder merk op voorraad en kan daarom dus vaak de volgende dag leveren. Al onze accu’s worden bij aankomst en voordat ze verstuurd worden visueel gecontroleerd. De voorgevulde motor accu's worden tevens opgeladen en getest, zodat u er direct gebruik van kan maken.