Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

Controleer je motor

Remblokken

Motor Remblokken Kopen

Een goed werkend remsysteem is noodzakelijk voor elke motorrijder. Na verloop van tijd sluiten uw remblokken waardoor uw remweg langer wordt en als u te lang wacht kan dit leiden tot schade aan de remschijven. Het is daarom belangrijk om de remblokken op tijd te vervangen voor een nieuwe set. U zult na montage van de nieuwe set remblokken de blokken eerst rustig in moeten rijden, na het inrijden zijn de remblokken klaar voor het echte werk en zult u direct het verschil merken ten opzichte van de oude remblokken.

Doordat je met een motor tot wel 80% remt op het voorwiel, slijten de voorremblokken sneller dan achterremblokken. Het is belangrijk om regelmatig uw remblokken te controleren of deze nog voldoen. Een nieuwe set remblokken kan tot wel 30.000 km meegaan, afhankelijk van verschillende factoren als rijstijl en het totaal gewicht van de motor plus bestuurder. 

Bij Mymotor.nl heeft u voor uw motor de keuze uit Ferodo Remblokken en Brembo Remblokken. Om de juiste remblokken voor uw motor te vinden kunt u eenvoudig het motor filter gebruiken en de remblokken worden automatisch gefilterd op uw motor. Wilt u advies bij het selecteren van de juiste remblokken dan helpen wij u graag telefonsich, via de chat of per mail verder.