GarminGarmin Zumo 345 West Europa + Lifetime Update

  • Garmin Zumo 345 West Europa + Lifetime Update
  • Garmin Zumo 345 West Europa + Lifetime Update
  • Garmin Zumo 345 West Europa + Lifetime Update
  • Garmin Zumo 345 West Europa + Lifetime Update

Garmin Zumo 345 West Europa + Lifetime Update

Makkelijke installatie/aansluiting

Groot 4 inch scherm dat bij sterk daglicht geen moeite heeft met helderheid
Gratis map updates per kwartaal
Gratis route software van Garmin te downloaden voor computer
Customizing van zoekfunctionaliteit en dashboard + sneltoetsen
Wind, regen en stootvast (al laten vallen en geen problemen)
Relatief snelle route (her)berekening
Andere kaarten uploaden zoals de onroute kaart
'Beperkt' tot 100 routes met max 1000 waypoints per route (de 2X0 serie is beperkt tot 10 routes)
Lane indicatie bij snelwegen
7 uur batterij leven zonder stroom

Bedieningsgemak
De garmin is erg gemakkelijk in de omgang. Uiteraard functioneert dit toestel perfect met het gebruik van handschoenen. Ook laat deze zich makkelijk in de bijgeleverde houder klikken, en zit vervolgens ook muurvast. De software is simpel in omgang en je kan zelfs wat customizen met betrekking tot het dashboard en sneltoetsen die beschikbaar zijn tijdens het rijden. Je kan zelfs een benzine/verbruik meter laten meerijden, waardoor je op tijd een seintje krijgt wanneer je toe bent aan brandstof. Met een druk op de knop rij je vervolgens naar de dichtstbijzijnde pomp. Wat ook erg handig is dat je het zoekscherm kan aanpassen met snelkoppelingen!

Functies
Een erg uitgebreid toestel wat mij betreft. Ten opzichte van de 6x0 serie kan je geen muziek streamen en gesprekken voeren via bluetooth, maar daar heb je dan ook anderen apparaten voor. Instructie van de route laat de Garmin wel toe via bluetooth. De garmin faciliteerd ook de onderhoudsintervallen en de logging hiervan. Dit is ideaal voor de 'freaks' die graag alles bijhouden wat ze doen aan hun motor. Ook benzine indicatie en directe route naar de dichtstbijzijnde pomp zit erop. En zoals ik al zei, kan je het dashboard kiezen dat jij mooi vind (en extra downloaden) + zelf knoppen instellen met functies die jij graag wilt tijdens het rijden van de route.
Een belangrijke functie die alle Garmin's hebben is de track-back tool. Dit is een visuele stippellijn op de kaart die aangeeft welke wegen je al hebt gereden. Bij alle modellen kan je deze tracks uitlezen naar de computer, maar is het enkel mogelijk bij de 660 om gereden tracks als routes te gebruiken. Uiteraard kan je spelen met het softwarepakket op de computer, maar dit geeft in de praktijk niet altijd het gewenste resultaat als je de tracks converteert naar routes.

Montage
Montage is kinderspel. De beugel en klem zijn erg makkelijk aan te brengen. Nadeeltje is wel als je dikke handlebars hebt, dat de beugel niet overal past. Het aansluiten van de cradle was puzzelwerk omdat ik pas na het trekken van de bedrading erachter kwam dat er constant spanning van de accu werd getapt. Uiteindelijk aangesloten op de bedrading van de koplamp. Je hoeft in mijn ogen geen techneut te zijn, maar pak voor alle zekerheid de handleiding van je motor erbij als je twijfelt!

Dit is een universeel product.

extra informatie

merk
Garmin

reviews

  • Dit product heeft nog geen reviews

desc