0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Buell Motor Accu

Buell

Buell maakt misschien al een tijd geen nieuwe motoren meer voor het grote publiek, de bestaande vloot wordt met liefde rijdend gehouden door hun eigenaren. Voor het onderhoud kun je terecht bij de officiële dealer maar het vervangen is ook gemakkelijk zelf te doen en kan een hoop geld besparen.

Meer als een schroevendraaier is er vaak niet nodig om je huidige Buell motor accu te vervangen voor een nieuwe exemplaar. Hieronder vindt je een overzicht met alle modellen Buell en de daarbij behorende accu's. Er is keuze uit AGM (niet te verwarren met Gel) en Lithium Ion accu's. De lithium accu's worden door het extreem lage gewicht voornamelijk gebruikt voor circuit gebruik. De AGM accu is voor start toepassingen wat ons betreft de beste keuze, namelijk een hoog startvermogen, lange levensduur en een aantrekkelijke prijs tov de Lithium variant.

Binnen de AGM Buell motor accu's bieden wij keuze tussen drie merken van de beste kwaliteit, Yuasa, Varta en MotoBatt. Yuasa is wellicht het bekendste merk binnen de motorwereld doordat bij bijna alle grote merken fabrieks af gemonteerd word. Varta is bekend uit de auto industrie en MotoBatt is de jongeste speler en maakt de laatste jaren grote sprongen in de motorwereld. MotoBatt onderscheidt zich namelijk door anders te zijn, zei vervangen alle (+/- 160 type) Yuasa accu's met 25 accu's. MotoBatt accu's beschikken namelijk over 4 polen en zijn veelal sterker als de Yuasa variant en levert alle batterijen gevuld en geladen af.

De beste keuze hangt af van voorkeur, opzoek naar een nieuwe accu voor en Buell die circuit dagen rijdt en moet worden voorzien van een lichte en kleiine accu dan kunt u het beste kiezen voor een Lithium accu van het merk Shido of JMT. Simpelweg opzoek naar de beste kwaliteit en is het geen probleem de accu voor het eerste gebruik te vullen met zuur(meegeleverd) is Yuasa met hun jaren lange ervaring de beste keuze. Geen zin/tijd om de accu te vullen en op te laden dan is MotoBatt de accu voor jouw Buell, de accu wordt namelijk kant en klaar geleverd, wij controleren de accu nog extra voordat deze verzonden wordt en wanneer nodig wordt deze ook nog bij geladen.

Toch nog vragen? schroom niet en bel of mail ons!

 
Motor Accu voor Buell 1125 R
Motor Accu voor Buell 1125 R Bekijk alle producten
 
 
Motor Accu voor Buell S1 Lightning
Motor Accu voor Buell S1 Lightning Bekijk alle producten
 
Motor Accu voor Buell X1 Lightning
Motor Accu voor Buell X1 Lightning Bekijk alle producten
 
Motor Accu voor Buell XB 12R Firebolt
Motor Accu voor Buell XB 12R Firebolt Bekijk alle producten
 
Motor Accu voor Buell XB 12X Ulysses
Motor Accu voor Buell XB 12X Ulysses Bekijk alle producten
 
 
 
 

« Terug naar Buell