OscoOsco Kettingsmeersysteem

  • Osco Kettingsmeersysteem
  • Osco Kettingsmeersysteem
  • Osco Kettingsmeersysteem
  • Osco Kettingsmeersysteem

OSCO de One Second Chain Oiler.
De naam zegt het al, met het Osco kettingsmeersysteem kun je binnen enkele seconden je ketting smeren tijdens het rijden! 

Werking
Het smeren is een kwestie van een seconde, meer niet. Als u de plunjer van de OSCO tijdens het stapvoets rijden helemaal uittrekt en weer los laat wordt de 2cc smeerolie in 7 keer over de ketting verspreid.

Materiaal

In de licht aluminium behuizing voorzien van stootvast kunstof gaat een vernuftig stuk techniek schuil dat de ketting onder elke omstandigheid in optimale conditie houdt.

Semi automatisch
Het apparaat neemt zeer weinig ruimte in en werkt semi-automatisch. U bepaalt dus zelf wanneer uw ketting aan een smeerbeurt toe is.  

Hoeveelheid
Het Osco kettingsmeersysteem wordt geleverd met 100ml olie, edere smeerbeurt neem 2cc olie, dat houdt in dat u er voldoende olie is meegeleverd voor 50 smeerbeurten. Uitgaande van 350km per smeerbeurt betekend dat 350 x 50 = 17 500km met 100ml olie.
 
Montage  
Het Osco kettingsmeersysteem wordt geleverd inclusief alle benodigde montage materialen. De montage van het Osco kettingsmeersysteem is zeer eenvoudig met de bijgeleverde montage handleiding en de montage video aan de rechterkant van deze pagina.

Dit is een universeel product.

Product video

extra informatie

merk
Osco

reviews

  • Dit product heeft nog geen reviews

desc