Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

Shin YoShin Yo Universele Stuureind Spiegels

 • Shin Yo Universele Stuureind Spiegels
 • Shin Yo Universele Stuureind Spiegels

Shin Yo Universele Stuureind Spiegels

Montage
Deze zogenaamde stuureind (bar end) spiegels zijn "universeel" en kan gemonteerd worden op iedere motor met een hol stuur met een binnen diameter tussen de 13 en 18 mm, 

Controleer voor het aanschaffen goed of uw motorstuur hol is en een diameter van 13 tot 18 mm heeft om er zeker van te zijn dat de set spiegels geschikt is voor uw motor.

Set
De genoemde prijs is voor 1 set bestaand uit 2 spiegels. De set Universele Stuureind Spiegels wordt geleverd inclusief al het benodigde bevestigings materiaal.

Dit is een universeel product.

extra informatie

merk
Shin Yo

reviews

 • Spiegeltjes voor op het stuur van mijn Quad

  29-3-2017, Peter beelen

  * Snelle levering
  * Goede kwaliteit

 • redelijk product

  18-2-2015, wesley

  Goede service en een redelijk product nog niet genoeg uitgetest om er verdere info over te geven

 • leuke minimal spiegels

  17-10-2014, laurens

  mooie spiegels! een tip voor iedereen: Loctite 290 is een loctite dat tussen de schroefdraad doordruipt dus een druppeltje van deze op ieder boutje en t moet goed zijn. Loctite 290 is echter vrij prijzig en je komt het heel weinig tegen. Heb zelf een aantal testjes uitgevoerd en ben erachter gekomen dat loctite 241 en loctite 406 ook erg goed tussen je schroefdraad kruipt. Het gaat er dus om dat de lijm die gebruikt heel dun is. bijna water. Dat druipt mooi tussen je schroefdraad door en beschermd volgens mij genoeg tegen lostrillen. Helaas hebben bovenstaanden hier niet zo veel meer aan.

 • Prijs en service goed maar spiegel zelf is matig

  21-8-2014, Peter

  Als je een 1 cilinder of een 2 cilinder hebt dan trillen de schoefjes aan de achterkant los door de vibratie. Deze schoefjes kan je ook niet vast draaien.
  Verder is het zicht wel prima!

 • bijna perfect

  20-5-2014, albert

  Perfect product alleen jammer dat er niet nagedacht is over de bevestiging van de spiegels die schroevjes zitten helaas achter het spiegel glas dus kan door trilling los komen maar hoe draai je ze dan weer vast zoder het glas te vernielen

 • zeer tevreden

  15-5-2014, arjan van leeuwen

  wereld van verschil met mijn oude spiegels. zie veel meer.

 • Fijne stoere goede spiegels.

  7-5-2014, Je Pe

  Nadeel is dat je 10 cm breder wordt en men loopt er gemakkelijk tegenaan. Dat weegt echter niet op tegen de voordelen. Je ziet alles van je eigen uitaat tot een fietser op het fietspad. In Std spiegels zie je vaak alleen je eigen jas.

desc