27

nov

Sinterklaascadeaus voor de motorliefhebber

/fotos/Sinterklaarcadeaus voor de motorliefhebber

Ben jij opzoek naar het beste sinterklaascadeau voor een motorliefhebber? Onze uiterst ervaren hulpsinterklaas en motorpieten gaan je verder helpen. 

Praktische sinterklaascadeaus voor motorrijders vallen altijd goed in de smaak, denk hierbij aan een druppellader, een motorhoes, kettingspray of een nieuwe headset. Onze motorpieten kunnen je hier alles over vertellen, zei gebruiken deze onderdelen zelf namelijk ook!

De grootte van het cadeau is natuurlijk volledig afhankelijk van hoe netjes de motormuis in kwestie zich dit jaar aan de verkeersregels heeft gehouden. Wellicht is anders een kettingslot om zijn motor veilig weg te zetten een beter idee. 


De druppellader, niet alleen een begrip in de motorwereld, maar ook bij de motorpiet. Wanneer hij weer in Nederland aankomt dient zijn motor accu altijd vol te zijn zodat hij zijn motor direct kan starten en pakketjes kan bezorgen.

Normaal gesproken laadt de accu bij door de dynamo wanneer je aan het rijden bent, echter rijden net als de motorpiet de meeste motorrijders niet het gehele jaar door. Hierdoor staat de motor vaak langere tijd stil en de accu raakt leeg en zijn kracht kwijt. De motor start niet meer en de accu zal vervangen dienen te worden. Het vervangen van de accu is kostbaar, maar kan gemakkelijk voorkomen worden door de accu aan een druppellader aan te sluiten tijdens de periode van stilstand. Piet gebruikt hiervoor de Optimate 4 Dual druppellader.

Tecmate is al jaren lang marktleider binnen de druppellader markt en dit is niet onterecht. Keer op keer komen zij weer als beste uit de bus. De Optimate druppelladers van Tecmate zijn volledig automatisch en kunnen dag en nacht, maanden achtereen aangelsoten blijven staan en staan garant voor een lange levensduur van Piet zijn accu.  

Druppellader motor
Een andere voorzorgsmaatregel van de Motorpiet is het meebrengen van een bandenreparatiesetje, hiermee kan gemakkelijk een klein ongemak als een pepernoot in je tubeless band worden opgelost.
Reperatiekit
 

Niet alleen staat Piet zijn motor aan de druppellader, ook gebruikt hij een beschermhoes. De motorpiet gebruikt een stevige buitenhoes die bestand is tegen regen, wind, ijzel, hagel en sneeuw. Omdat zijn motor altijd buiten staat in alleen de beste motorhoes geschikt en gebruikt hij de DS Covers Alfa OutdoorMotorhoes Sinterklaas gratis verzonden

De jongere scooterpiet die nu nog lekker rondrijdt op zijn scooter beschermd deze ook goed. In de wintermaanden na het sinterklaasfeest stalt de scooterpiet zijn scooter onder de DS Covers Scooterhoes Cup, deze scooterhoes is verkrijgbaar in twee uitvoeringen namelijk voor scooters met en zonder windscherm.

De versie met windscherm bied ruimte voor Piet zijn hoge windscherm en is verkrijgbaar in maten Medium en Large, Hierdoor kan de scooterpiet zijn nieuwe Vespa veilig gestald en beschermd worden tegen de wind, regen sneeuw en hagel.

De hoes is niet alleen verkijgbaar voor Piet zijn Vespa maar ook voor vele andere scooters van Kymco, Piaggio, Sym en Aprilia.
Scooterhoes Buiten
Door de speciale opening in de scooterhoes en motorhoes kan zowel de hoes als het voertuig met een kettingslot beschermd worden tegen diefstal. Onze ervaren motorpieten raden aan om een remschijfslot in combinatie met een kettingslot te gebruiken voor optimale bescherming! De sloten van Vector zijn ART4 goedgekeurd, dit is nodig voor Piet zijn verzekering.
Beveiliging
De Pieten staan ten alle tijden met elkaar in verbinding, dit om ervoor te zorgen dat alle pakketjes snel en zorgvuldig op het juiste adres bezorgd worden. De Pieten maken hiervoor gebruik van de Sena 20s Dual Bluetooth headset, hierdoor kunnen zij in groepen van wel 8 Pieten tegelijk communiceren over een afstand van 2000 meter!
Headset
Niemand houdt van koude handen, zo ook Piet niet. Om ervoor te zorgen dat hij altijd met lekkere warmen handen op pad is heeft hij naast zijn handschoenen handvatverwarming op zijn motor gemonteerd. 

De Oxford handvatverwarming is voor iedere motorfiets verkrijgbaar en in 5 standen in te stellen, hierdoor is er voor iedere dag wel een juiste stand. En dat is met het onverspelbare Nederlandse weer ook wel nodig!
Handvatverwarming

 

Sinterklaas morgen in huis