Bel Ray MotorolieBel Ray

Bel Ray Motorolie

Bel Ray Motorolie
Bel Ray is al vanaf 1946 bezig met de ontwikkeling van olie producten. In de eerste 25 jaar richtte Bel Ray zich voornamelijk op de ontwikkeling van industriële olie. Toepassing van de Bel Ray olie op motoren kwam pas in de jaren 70. De zoon van oprichter William en Evelyn Kiefer, Kurt paste de 25 jaar ervaring toe bij het ontwikkelen van een smeerolie voor in de motor racerij, binnen de racerij heeft Bel Ray jaren lang naam gemaakt en respect afgedwongen.

Tegenwoordig staat Bel Ray goed bekend door de ruim 40 jaar sponoering van kampioenen in de MotoGP, WK Superbike en andere grote motorsport evenementen.
Vele miljoenen consumenten smeren hun motorfiets tegenwoordig met de motorolie van Bel-Ray. Bel Ray heeft de smeerolie in 3 categorieën verdeelt, EXP, EXS, EXL. De EXL is een mineraal olie, de EXP een semi syntheet en de EXS een vol synthetische motorolie.

Mymotor is een online shop welke Bel Ray motorolie verkoopt, wil jij Bel Ray motorolie kopen en de volgende dag ontvangen? Bestelen dan nu online je 1 of 4 liter flacon 10W40, 10W 50, 20W50 of een van de vele andere viscositieten, ook remvloeistof, kettingspray en montagevet zijn voorradig.

Wilt u weten welke olie het beste geschikt is voor uw motor gebruik dan de Bel Ray Lubricant advisor.