Online MotoBatt AGM Motor Accu kopenMotoBatt

Motobatt AGM Motor Accu

MotoBatt Motor accu
MotoBatt heeft een oplossing gevonden voor de oneindig lange lijst met verschillende motor accu's. Andere fabrikanten maken motor accu's die vaak slechts een fractie van elkaar verschillen, denk hierbij aan de + en - pool omgedraaid, de ontluchting aan de andere kant of slecht 0,5 Ah sterker. MotoBatt vervangt met circa 25 accu's ruim 170 verschillende motor accu's

Dit heeft MotoBatt gedaan door de accu's uit te rusten met 4 polen, twee plus polen en twee min polen. Hierdoor kunt u zelf kiezen of  de + links of rechts wilt gebruiken. De andere twee polen kunt u gebruiken om bijvoorbeeld accessoires op aan te sluiten. Ook worden enkele modellen geleverd met een spacer, deze zorgt ervoor dat een zelfde accu met een net ander formaat ook vervangen kan worden door dezelfde MotoBatt accu. MotoBatt accu's zijn altijd klaar voor gebruik (gevuld + opgeladen) en onderhoudsvriendelijk. Tot slot zijn MotoBatt accu's een stuk krachtiger en hebben ze tot 20% meer Ah en meer C.C.A. startvermogen. 

De gele accu
MotoBatt accu's zijn vaak te herkennen aan het gele kleur, voor enkele motoren waarbij de accu in het zicht gemonteerd is zoals bij sommige modellen van Harley Davidson zijn er nu ook zwarte accu's leverbaar zoals de MBTX20UHD

Vermogen
MotoBatt maakt gebruik van de zogenaamde Quadflex AGM technologie, de technologie icm het hoge en zuivere lood gehalte in de accu zorgen voor 20% meer vermogen en een lage zelfontlading. 

Garantie
Iedere geleverde MotoBatt heeft 12 maanden fabrieks garantie vanaf het moment van afleveren. De fabrieks garantie wordt verleent op fabrieksfouten zoals bijvoorbeeld een defecte cel. Wanneer de bij ons bestelde MotoBatt accu defect is kunt u deze retourneren voor onderzoek, als blijkt dat de accu door een fabrieksfout defect is geraakt zal deze kosteloos worden vergoed en heeft u binnen enkele dagen een nieuwe accu in huis. 

Opladen
MotoBatt accu's houden er net als iedere andere motor accu niet van om langere tijd leeg / ongebruikt te staan. Wij raden het aan uw MotoBatt accu bij langer als 14 dagen stilstaan aan een druppellader te gerbuiken. MotoBatt produceert zelf druppelladers welke prefect afgestemd zijn op de Motobatt accu, wij raden u dan ook aan een MotoBatt druppellader te gebruiken voor uw MotoBatt accu.