Optimate Druppellader voor de MotorOptimate

Optimate Druppelladers en Accessoires Kopen

Optimate druppelladers zijn een begrip in motor land, met speciale BMW druppelladers, Lithium laders, Druppelladers met een zonnenpaneel en oneindig veel accessoires onderscheid Tecmate zich van andere merken. 

Aansluiting
In het verleden maakte vele fabrikanten waaronder Tecmate gebruik van de zogenaamde TM aansluitingen, dit zijn witte vierkant stekkertjes welke ook vaak terug te vinden zijn op moteren tot 2005. Onderandere Harley Davidson maakte gebruik van deze stekkers op hun motoren zodat je gemakkelijk je accualder kon aansluiten zonder daarvoor onderdelen te hoeven verwijderen. Al enkele jaren wordt er gebruikt gemaakt van de verbeterde SAE aansluiting, deze zwarte stekkers zijn steviger en beter bestand tegen vocht en weersinvloeden. Heeft u nog een oudere lader of oudere motor met TM aansluitingen is het mogelijk een verloop stekker aan te schaffen om stekkers en laders door elkaar heen te kunnen gebruiken. Deze verloop stekkers zijn het gehele jaar door bij ons op voorraad. Optimate laders worden standaard geleverd met 2 aansluitingen, de zogenaamde krokodillenklemmen en een permanente aansluiting. Biede zijn standaad voorzien van een zekering tegen overspanning. Staat uw motor niet dicht bij een stopcontact zijn er meerdere verlengsnoeren bij te bestellen om uw motor op iedere plek op te kunnen laden.

Optimate Ervaring
Al enkele duizenden tevreden Optimate klanten hebben wij in de laatste jaren gehad, zei delen hun ervaringen op de pagina, bijvoorbeeld de Optimate 4 al meer als 100 mensen delen hun ervaring. 

Toepassing
De Optimate 2, 3 en 4 zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij scooters, brommers motoren, jet ski en ATV voerttuigen. Deze Optimate laders zijn geschikt voor gebruik van Gel, AGM en loodaccu's tot 50Ah. Voor Lithium accu's heeft u een speciale Optimate Lithium druppellader nodig.