0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bmw R 1100 RT motor onderdelen

Bmw

De BMW R 1100 RT is in de maand augustus van 1995 geïntroduceerd maar er waren al langer geruchten dat BMW met een nieuwe toermotor op de markt zou komen. De RT uitvoering van de R 1000 was van alle mogelijk luxe voorzien. Denk hierbij aan elektrisch verstelbare ruit en een verwarmingssysteem die de warme lucht uit de oliekoeler omleid naar een klop over de handen. De zithoogte is instelbaar en de motor werd standaard geleverd met koffers. Ook extra uitrusting als een banden reparatieset waren aanwezig op de R1100 RT.

Onderdelen
Bij Mymotor vind u een ruim aanbod aan motor onderdelen en accessoires voor uw BMW R 1100 RT. Van hoge kwaliteit Vstream windschermen tot filters en meer. Een aanrader voor deze motor is de Intact 51913 Gel Accu. Deze accu heeft een hoog start vermogen en is een stuk voordeliger dan de standaard Gel12-19 accu die deze vervangt.

Alle onderdelen zijn door een nauwe samenwerking met verschillende leveranciers het hele jaar snel leverbaar. Binnen Nederland en België leveren wij pakketten ook af op zaterdag!

Kies een product
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug naar Bmw