Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

SenaSena 30K

 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K
 • Sena 30K

Nieuw en direct leverbaar bij Mymotor.nl!

Sena 30K Bluetooth Headset
Sena 30K Bluetooth-headset De Sena 30K is niet alleen een Bluetooth-headset, het is een adaptieve mesh-communicator: de toekomst van draadloze communicatie. De 30K werkt met de Mesh Intercom-technologie van Sena, op een frequentie van 2,4 GHz, en zorgt op geheel nieuwe wijze verbinding met andere rijders. 

Adaptive Mesh- Networking Technology
Groepsconnectiviteit wordt eenvoudig gemaakt met de 30K. Mocht een van de rijders van de groep buiten bereik raken, dan houdt de Mesh Intercom op intelligente wijze de rest van de groep in een naadloze communicatie, terwijl hij actief op zoek is om opnieuw verbinding te maken, mocht die renner binnen bereik komen. Nooit meer stoppen of zorgen te maken over het wegvallen van verbiningen. Met behulp van twee antennes en twee afzonderlijke en speciale processors is de Sena 30K zowel een 4.1 Bluetooth-headset als een Adaptive Mesh-Networking-apparaat, waarbij de twee gelijktijdig samenwerken in één apparaat om al uw communicatie- en entertainmentbehoeften te vervullen. 

Audio Multitasking
Met Sena 30K Audio Multitasking-technologie kunt u een gesprek voeren via Adaptive Mesh-Networking-technologie terwijl u gelijktijdig geniet van Bluetooth-activiteiten zoals het streamen van smartphonemuziek, telefoneren of luisteren naar instructies van uw GPS. De Sena 30K, die de meest vloeiende, meest ononderbroken luisterervaring ooit belooft, is een enorme technologische sprong voorwaarts - eenvoud door verfijning, zodat u zich kunt concentreren op het belangrijke deel: genieten van de rit.

Bereik
Met behulp van de privégroepsmodus kan de 30K in full-duplex communicatie paren met maximaal 16 rijders met een bereik van maximaal 2 kilometer in open veld, terwijl een eindeloze hoeveelheid extra gastgebruikers zich kunnen afstemmen op alleen luisteren. Bij het rijden met 5 of meer rijders, is de Mesh Intercom in staat om de groep verbonden te houden op een afstand van maximaal 8 kilometer. Via de RideConnected Mobile-app van Sena kan de 30K ook via uw mobiele netwerk verbinding maken met rijders overal ter wereld.

Met de 30K Headset doet Sena een stap in de richting van het nieuwe communiceren. De Sena 30K is niet zomaar een Bluetooth Headset maar is dankzij de nieuwe Adaptive Mesh- Networking Technology, ontwikkeld door Sena, een multifunctioneel communicatie systeem en verbind rijders met elkaar op een geheel nieuwe manier.

De gemakken van Sena
de Sena 30K is net als alle andere headsets van Sena waterdicht en kan communiceren met elk ander bluetooth headset op de markt zodat u gemakkelijk kunt communiceren in grote groepen zonder dat iedereen de zelfde headset nodig heeft. De laadtijd bedraagt 1.5 uur voor een maximale gebruiksduur van 12 uur. Maar de 30K van Sena beschikt ook over een quick charge methode waardoor u de headset binnen 15 minuten gedeeltelijk kunt opladen voor een gebruiksduur van 3 uur. 

 

Een overvloed van functies
Uiteraard heeft de Sena 30k vele andere functies zoals Audio multitasking, Voice Command Control, FM Radio. De Sena 30K maakt tevens gebruik van Bluetooth 4.1 waardoor de Headset te gebruiken is met een Sena Handlebar Remote. Natuurlijk kunt u ook uw telefoon met de headset verbinden en zodoende draadloos bellen. Daarnaast kunt u met de Sena Smart Connected app voor smartphones alle functies van uw Sena headset eenvoudig instellen.

Specificaties
Merk: Sena
Type: 30K
Onderdeel: Bluetooth Headset
Bluetooth: 4.1
Afstand: tot 2km in open terein (tot 8km met Mesh Networking)
2.4 GHz Adaptive Mesh-netwerk Technology 
Laadtijd: 1.5 uur (snel laad mogelijkheid voor 3 uur gebruik bij 15 minuten laden)
Gebruiksduur: 12 uur ( 8 uur met Mesh Networking)
Verbindingen: Maximaal 4 personen (16 met Mesh Networking)
Innovatieve dubbele antenne 
2 aparte dedicated processors 
Te verbinden met alle andere Sena en niet-Sena apparaten 
Sena 30K Audio Multitasking technologie
te gebruiken met de Sena Handlebar Remote

Inhoud
Sena 30K Main Unit
Helmet clamp kit
Wired Boom Microfoon
Wired Microfoon
Hook and Loop Fastener for Boom and Wired Microphone 
Microphone Sponges
Glued Surface Mounting Adapter
Foam Speaker Covers
Speaker Pads
Hook and Loop Fastner for Holder
Boom Microphone Holder
2.5 to 3.5 mm Audio Cable
Rubber Pads
Imbus Sleutel
Speaker Port Cover
USB Power & Data Cable (Micro USB Type)
Cigarette Charger

Dit is een universeel product.

Product video

extra informatie

merk
Sena

reviews

 • handig nieuw model

  15-2-2018, Hans

  Hiervoor had ik het 20S model als early adopter. Deze had wat opstart foutjes maar werkte uiteindelijk prima. na het lezen van een nieuwsbericht over de nieuwe modellen van sena was mijn oog gevallen op deze 30K. Ik gebruik deze nu ongeveer een maand en heb het apparaat in verschillende situaties getest en ben er erg blij mee.

  in mijn motor clubje merk je dat de verbindingen beter in stand blijven en bij wegvallen direct opgepakt worden om zo verbonden te blijven. erg handig vind ik ook de app voor mijn telefoon als visuele steun voor het wijzigen van de instellingen. Kortom ik ben dik tevreden met dit nieuwe model en hopelijk gaat het nog lang mee.

desc