0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bmw R 1200 R motor onderdelen

Bmw

De Bmw R 1200 R kwam in 2006 op de markt en was de opvolger van de R 1150 R. De motor heeft een vermogen van 109pk en 115 Nm bij 6000 toeren en is daarmee iets fijner getuned dan de rest van de BMW serie. De motor is standaard uitgerust met een ESA systeem waarmee de veervoorspanning en demping met een druk op de knop op het stuur geregeld kan worden. Optioneel is er onder andere de keuze voor ABS en tractiecontrole.

Revisie
In 2011 heeft de BMW R1200R een revisie gehad waarmee de onder meer de cilinderkoppen, cockpit en het stuur vernieuwd zijn. Het maximaal aantal toeren werd hoger de prestaties zijn iets opgeschroefd. De telelever-vorkpoten groeiden van 35 naar 41 mm voor meer stabiliteit en stijfheid.

Onderdelen
Bij Mymotor heeft u een ruime keuze aan onderdelen voor uw BMW R 1200 R. Via het motor filter vind u eenvoudig de juiste accu, crash protectors, filters en meer. Toe aan het vernieuwen van uw windscherm? Dan is het ZTechnik Windscherm VStream een echte aanrader voor maar €119,95. Doordat wij gebruiken maken van meerdere leveranciers zijn alle producten het hele jaar door snel leverbaar.

Kies een product
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug naar Bmw