Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

SenaSena 20S Evo Dual

 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual
 • Sena 20S Evo Dual

Sena 20S Evo Dual Bluetooth Communicatie Systeem
De Sena 20S Evo Dual is de compleet vernieuwde versie van de Sena 20S en is nu direct beschikbaar. Het design is aangepast en de uitklapbare antenne is nu vervangen door een vaste antenne in een compact design. Deze nieuwe antenne verbeterd de stabiliteit en zorgt voor verbeterde verbinding op langere afstanden. De Sena 20S Evo Dual bevat tevens vernieuwde hardware die het systeem nog stabieler maakt dan zijn voorganger. Net als de Sena 20S heeft deze Evo versie een scala aan functies en kan gebruikt worden voor wel 8 verbindingen tegelijk.

Meerdere verbindingen
De 20S Evo Sena Headset kan tot 8 andere bluetooth verbinden tegelijkertijd aan. Denk hierbij aan andere Headsets, Navigatie en Radio. Natuurlijk kunt u deze ook koppelen aan uw smartphone met bluetooth verbinding. Met de Sena Ride connected Smartphone App heeft u nog meer controle over uw headset. U kunt met een Sena headset ook communiceren met elk andere bluetooth systeem op de markt.

Bluetooth V4.1
De Sena 20S Evo Dual Headset beschikt over Bluetooth V4.1. Deze nieuwe versie zorgt voor een nog betere en veilloze verbinding tussen al uw apparaten. Een ander voordeel van de nieuwe V4.1 versie is dat de Sena Evo 20S geschikt is voor gebruik van Sena Remote control. Hiermee kunt u met een Sena Handlebar Remote eenvoudig en snel de functie van uw Sena 20 Evo Headset bedienen vanaf het stuur. (los te verkrijgen)

Bevestiging
De Sena 20S Evo Dual Bluetooth Headset wordt eenvoudig aan de zijkant van uw helm geplaatst met een Clamp Unit. U kunt de Headset eenvoudig op en van de clamp unit halen. De speakers worden in uw helm bevestigd. De montagetijd is afhankelijk van de helm maar bedraagt in uiterste gevallen niet meer van 15 minuten. Alle benodigde montage onderdelen en instructies zijn inclusief. 

Audio Multitasking
Deze functie is een van de meest in het oog springende eigenschappen van de Sena 20S Evo Dual, waar er in het verleden altijd geschakeld moest worden tussen de verschillende bronnen heb je nu de mogelijkheid om verschillende audiokanalen te mixen. Bij alle andere Bluetooth headsets ervaar je als gebruiker altijd dat er geschakeld moet worden. Dit houdt in dat de onderlinge communicatie wordt verbroken wanneer je met elkaar aan het communiceren bent en bijvoorbeeld de navigatie een melding wilt geven. Nadat de navigatiemelding is geweest, kan de onderlinge communicatie weer tot stand gebracht worden.

Bij de Sena 20S Evo Dual zijn deze schakelmomenten verleden tijd. In bovenstaand voorbeeld blijft de onderlinge communicatie dus actief alleen komt de navigatieaanwijzing er bij. Je kunt daarna dus gelijk weer door met je communicatie. Met name de gebruikers van bedrage intercomsystemen zijn deze methode al gewend en was dit een reden om niet de overstap te maken naar Bluetooth communicatie. Met de Sena 20S Evo Dual is er door het toepassen van dubbele Bluetooth module veel meer mogelijk.

Bereik 
Met de Sena 20S Evo Dual Heeft u een bereik tot 2000m in open veld. In stedelijke omgevingen moet u rekening houden met een iets verminderd bereik maar nog steeds ver boven de 1000m.

Bediening
De Sena 20S Bluetooth Headset is eenvoudig te bedienen met een grote knop aan de zijkant van de headset. Hiermee kunt u alle functies van de headset makkelijk en snel gebruiken. Nieuw van Sena is de Sena Handlebar Remote. Deze Handlebar Remote plaatst u eenvoudig op uw stuur en kunt u eenvoudig de headset bedienen vanaf het stuur, zonder het stuur los te laten. De Sena Handlebar Remote is exclusief en dient u er los bij te bestellen.

Smartphone App
Nieuw van Sena is een gespecialiseerde Smartphone app. Hiermee kunt u de geavanceerde instelling van uw Headset wijzigen zonder daarvoor een computer nodig te hebben. Ook kunt u hiermee de headset bedienen. De Sena Smartphone App is beschikbaar voor IOS en Android.

Gespreksduur
De Sena 20S Evo Dual Heeft een standby tijd van 10 dagen en met een vol geladen systeem heeft u een gespreksduur van 13 uur. De accu is na maximaal 2.5 uur weer volgeladen en klaar voor gebruik. 

Specificaties:
Inhoud: 2 complete Sena 20S Evo headsets met alle bijbehoren
Merk: Sena
Onderdeel: Bluetooth Headset
Type: 20S Evo Dual set
Bluetooth V4.1
Tot wel 8 verbindingen tegelijk
Muziek delen
Bereik: 2000 Meter
Makkelijk te bedienen
10 dagen standby
13 uur gesprekstijd
2.5 uur laadtijd
2 jaar Garantie

Dit is een universeel product.

Product video

extra informatie

merk
Sena

reviews

 • Klacht afhandeling Sena 20S

  27-6-2017, Fred Burgmans

  Ben erg tevreden over de geluidskwaliteiten van deze Sena, mijn motorvrinden en ik hebben er veel schik van. Top.
  Helaas trad na bijna 2jr een technisch malheur op; na beoordeling door de importeur werd de klacht op prima wijze afgehandeld door Mymotor. Alles weer tiptop in orde.

 • Senna 20s Dual.

  24-7-2016, Sjaak

  Scherpe prijs en geen grijze import dus geen probleem met garantie mocht dat nodig zijn. Gewoon goed apparaat.

 • Sena 20S

  18-7-2016, Sjaak

  Sena 20s goed spul lastig in te stellen vond ik en mijn zoon. Winkel en levering top goede prijs maar kan nog goedkoper maar dit was in de buurt en opsturen voor zo'n bedrag doe ik niet.

 • Gewoon goed

  28-6-2016, P.J.

  Fijn, zeer attent bedrijf met scherpe prijzen

 • Sena 20S

  10-3-2016, Rob

  Super service! volgende dag in huis. Sena 20S en Mymotor beide een aanrader!!

 • Goed apparaat. Eenvoudige montage. Duidelijke installatie aanwijzingen, echter alleen in buitenlandse talen, dat is jammer

  8-6-2015, R1200GSA

  Apparaat werd snel geleverd en is erg compleet. Eenvoudig om te monteren. Gemakkelijk om te bedienen. Communiceren gaat het beste bij snelheden tussen 70 en 90 km/h. Bij lage snelheden hoor je ook nog de stem van de duopassagier zonder de set en komt het geluid via de set een halve seconde later. Jammer dat de installatie- en gebruiksaanwijzingen alleen in buitenlandse talen zijn. Voor deze prijs had er wel een vertaling bij mogen zijn.

  Mymotor.nl: De Nederlandse handleiding kunt u vinden via de volgende link: http://sena.hocoparts.com/data/handleiding_sena_20S.pdf

 • Gewoon geweldig!

  4-6-2015, RJ

  Op het laatste moment voor onze motorvakantie besteld. Ben afgegaan op de goede reviews en heb totaal geen spijt. Gewoon een geweldig product. Prima geluidskwaliteit, dwars door de oordoppen heen! Batterijen gaan super lang mee. Na 2 zeer lange motortochten door de bergen voor de zekerheid maar weer opgeladen. Had nog geen indicatie dat de batterijen op waren. Gekoppeld aan GPS en telefoon en natuurlijk mijn duopassagier. PRIMA PRODUCT.

  De levering door Mymotor.nl was super snel. Kon niet beter.

 • 20s dual

  31-5-2015, Sena

  Volgende dag in huis.

 • SUPER!

  28-3-2015, Sena 20S dual

  Stop met zoeken! Mymotor is niet alleen de goedkoopste aanbieder maar biedt ook super service, ik had de set binnen 24 uur in huis en bij een defect werd er snel gehandeld, niet geheel onbelangrijk bij een apparaat van 400+ euro! tot de volgende x

 • Goed geluid, makkelijk te installeren en voor de eerste keer in mijn leven dat een voice command ook daadwerkelijk doet wat ik zeg.

  12-12-2014, Jan

  De Sena20s is alles wat ik miste tijdens het motorrijden. Geweldig geluid, een nog betere ruisonderdrukking en de functies die er zijn gebruik je ook daadwerkelijk. Daarnaast is het voice-command systeem makkelijk te gebruiken en doet het ook wat je zegt. Top product!

 • Sena 20S Dual goedkoop en snelle levering

  27-8-2014, Sena

  De Sena 20S Dual op maandag middag besteld en dinsdag ochtend werd deze geleverd! super binnen 24 uur! de Sena 20S is een geweldig apparaat waar je zeker geen spijt van krijgt!

 • Sena 20S

  18-7-2014, Andy

  Ik heb deze geruild na opleg voor mijn SMH10-R die soms helemaal niet werkte naar behoren.
  Deze dan in de bus gehad en voorlopig ziet het er goed uit. Heb hem nog niet op de moto kunnen testen maar ik hoor wel dat de geluidskwaliteit een pak beter is dan met de vorige.

desc