Ducati Oliefilters

Jaarlijks onderhoud aan je Ducati is van groot belang om je motor in nieuwstaat te houden, het verwisselen van de motorolie en het Ducati oliefilter is een handeling die bij iedere onderhoudsbeurt gedaan wordt en dat is niet voor niets. Je kunt natuurlijk ook gemakkelijk zelf je Ducati oliefitler vervangen, doe dit altijd tijdens een olie wissel. Bij Mymotor kun je al vanaf €3,95 terecht voor een nieuw olefilter van het merk Hiflo Filtro.

Het oliefilter filtert het kleine ijzer deeltjes uit je olie zodat deze niet opnieuw het motorblok ingaan. Het oliefilter is een relatief goedkoop onderdeel welke van enorm groot belang is, bezuinig daarom nooit op een nieuwe oliefilter voor je Ducati. Mymotor levert Ducati filters van grote merken als K&N, Champion en Hiflo Filtro. Wanneer je een nieuwe oliefilter besteld vergeet dan niet direct nieuwe Ducati motorolie mee te bestellen.


Oliefilters voor Ducati 1098Oliefilters voor Ducati 1098Bekijk alle producten


Oliefilters voor Ducati 1198Oliefilters voor Ducati 1198Bekijk alle producten


Oliefilters voor Ducati 999Oliefilters voor Ducati 999Bekijk alle producten


Oliefilters voor Ducati Monster 1100Oliefilters voor Ducati Monster 1100Bekijk alle producten


Oliefilters voor Ducati Monster 600Oliefilters voor Ducati Monster 600Bekijk alle producten


Oliefilters voor Ducati Monster 696Oliefilters voor Ducati Monster 696Bekijk alle producten


Oliefilters voor Ducati Multistrada 1200Oliefilters voor Ducati Multistrada 1200Bekijk alle productenPopulaire Ducati motoronderdelen


Oliefilters voor andere merken


« terug naar Ducati