0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Suzuki Luchtfilters

Suzuki

Het Suzuki Luchtfilter zorgt ervoor dat er verse buitenlucht in de motor terecht komt, de lucht dient zo schoon als mogelijk en het liefste zo veel als mogelijk te zijn, Het Suzuki lichtfilter zorgt ervoor dat vervuiling als zand en stof niet doorgelaten worden, het is de kunst om ervoor te zorgen dat het luchtfilter wel zoveel mogelijk schone lucht doorlaat zodat jouw Suzuki optimaal kan presteren.

K&N luchfilters zijn al jaren lang de nummer 1, door jaren lang testen met speciale vormgeving, structuur en materiaal keuze zijn zei tot een compromieloze samenstelling gekomen voor een perfect Suzuki luchtfilter. K&N produceert luchtfilters voor Suzuki motoren welke 1 op 1 uitgewisseld kunnen worden, dit zijn de zogenaamde inleg luchtfilters. Ook zijn er K&N Race luchtfilters beschikbaar voor Suzuki, deze verhogen de liuchtdoorlaat aanzienlijk waardoor er direct een vermogenstoename zal plaatsvinden, let er wel op dat dit een aanpassing in de carburatie met zich mee kan brengen.

K&N luchtfilters gaan levenslang mee en kunnen gemakkelijk schoongemaakt en opnieuw ingeolied worden met de K&N luchtfilter reinigingsset

 
 
 
 
 
 
 
Luchtfilters voor Suzuki GSX-R 1100
Luchtfilters voor Suzuki GSX-R 1100 Bekijk alle producten
 
 
Luchtfilters voor Suzuki GSX-R 600
Luchtfilters voor Suzuki GSX-R 600 Bekijk alle producten
 
Luchtfilters voor Suzuki GSX-R 750
Luchtfilters voor Suzuki GSX-R 750 Bekijk alle producten
 
 
 
 
 
 

« Terug naar Suzuki