Suzuki Remleidingen

Je kunt je Suzuki remleidingen gemakkelijk upgraden door de originele set rubberen leidingen te vervangen van stalen / RVS omvlochten remleidingen. De stalen remleidingen kun je in iedere maat en kleur bestellen, je kunt je remleidingen aanpassen op de kleur van je motor en je kunt leidingen bestellen voor als je bijvoorbeeld een verhoogd stuur hebt gemonteerd of een andere rempomp.

De belangrijkste reden om je originele Suzuki leidingen te vervangen voor stalen remleidingen is echter de performance. Stalen remleidingen hebben in tegenstelling tot de rubberen remleidingen als voordeel dat ze niet uitzetten onder druk. Als je remt met rubberen remleidingen verlies je druk door het uitzetten en daardoor ook remkracht. Stalen remleidingen behouden de druk en daardoor winnen ze direct in remkracht. Direct na montage zul je merken dat je remmen "harder" aanvoelen en je remweg korter is. 

Om jouw Suzuki op korte termijn te voorzien van stalen remleidingen werken we nauw samen met de beste remleiding fabrikanten, Goodridge en Hel Performance. 


Remleidingen voor Suzuki DL 1000 V-StromRemleidingen voor Suzuki DL 1000 V-StromBekijk alle producten


Remleidingen voor Suzuki DL 650 V-StromRemleidingen voor Suzuki DL 650 V-StromBekijk alle producten


Remleidingen voor Suzuki GSF 1250 BanditRemleidingen voor Suzuki GSF 1250 BanditBekijk alle producten


Remleidingen voor Suzuki GSX-R 1100Remleidingen voor Suzuki GSX-R 1100Bekijk alle producten


Remleidingen voor Suzuki GSX-R 1300 HayabusaRemleidingen voor Suzuki GSX-R 1300 HayabusaBekijk alle producten


Remleidingen voor Suzuki GSX-R 600Remleidingen voor Suzuki GSX-R 600Bekijk alle producten


Remleidingen voor Suzuki GSX-R 750Remleidingen voor Suzuki GSX-R 750Bekijk alle productenPopulaire Suzuki motoronderdelen


Remleidingen voor andere merken


« terug naar Suzuki