Motor cadeau

Cadeaus voor de motorliefhebber
Heeft u moeite met het vinden van een geschikt cadeau voor de motor liefhebber? Op deze pagina hebben wij een handige selectie gemaakt met artikelen die ideaal zijn als cadeau voor verjaardagen, de feestdagen of gewoon zonder reden. Met een ruime keuze van kleine tot grote cadeaus in verschillende prijs categorieën zit er altijd wel wat tussen om de feestvierder blij te maken.

Van schoonmaak middelen om de motor weer te laten glimmen, motorhoezen die bij weer en wind ervoor zorgen dat de motor droog blijft, tot geavanceerde communicatie systemen van Sena om onderweg in contact te blijven. Ook handig zijn de veiligheidsproducten voor onderweg zoals een banden reparatie kit of EHBO kit. Hierdoor staat de motorrijder niet voor verrassingen onderweg.

Snelle Levering
Wij werken nauw samen met verschillende leveranciers waardoor wij uw bestelling altijd snel kunnen leveren. De meeste producten worden uit voorraad geleverd en wanneer u op werk dagen voor 15:30 besteld, dan heeft u de spullen de volgende dag nog in huis, ook op zaterdag (geldt voor Nederland en België).