0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Optimate 4 Dual Druppellader Optimate 4 Dual Druppellader
  • Optimate 4 Dual Druppellader & Accessoires Optimate 4 Dual Druppellader & Accessoires
  • Optimate 4 Dual Druppellader SAE aansluiting Optimate 4 Dual Druppellader SAE aansluiting
  • Optimate 4 Dual Druppellader compleet in doos Optimate 4 Dual Druppellader compleet in doos
  • Optimate 4 Dual Druppellader permanente aansluiting Optimate 4 Dual Druppellader permanente aansluiting
  • Optimate 4 Dual Druppellader krokodillenklemmen Optimate 4 Dual Druppellader krokodillenklemmen

Optimate 4 Dual review

Schrijf een review
Prijs
Service
Kwaliteit
54 review(s)

Normale prijs: € 84,95

Special Price € 69,95

Reviews

Artikelen 1 tot 10 van 54 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "top product" Review door John op 16-12-2018

    makkelijk te bestellen, snel in huis, en werkt simpel, in 1 woord top!!!!!

  2. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "eenvoudig in gebruik" Review door Sandra van der Avort op 20-07-2019

    Een duidelijke eenvoudige lader. Het enige waar ik echt naar heb moeten kijken is of hij op de juiste stand stond en hoe ik die eventueel zou moeten wijzigen wanneer nodig. Voor de rest wijst het zichzelf. Er wordt op de website duidelijk aangeven hoe lang het duurde voor je het in huis had en waar het op past en er zijn doorverwijzingen in de tekst voor eventuele andere producten die je nog nodig zou kunnen hebben. Het enige jammere vind ik dat er geen verwijzing wordt gedaan naar de ophanghaak deze moet ik nu apart bestellen. Voor de rest gewoon top. Duidelijke website, duidelijke verwijzingen naar andere producten. Goed lader en gebruiksaanwijzing. Heb hier geen spijt van.

  3. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Prima Lader" Review door Herman op 04-11-2017

    Werkt uitstekend geleverd met canbus aansluiting gebruik hem voor mijn Triumph America uit 2005.

  4. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Perfect" Review door D. Jacobs op 09-04-2018

    Precies wat ik zocht en nodig had.

  5. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Optimate 4" Review door SA op 26-02-2019

    In de ochtend besteld,Volgende ochtend in huis top!
    Optimate 4 besteld voor mijn motor die 5maanden stil heeft gestaan. Aangesloten aan de accu,en de volgende dag rijden

  6. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Prima lader" Review door Jeroen op 11-05-2019

    Ik moest mijn motor-accu helaas al vrij snel vervangen, en omdat ik een 15 jaar oude Accuguard 900 druppellader gebruikte, heb ik maar gelijk een modernere lader meebesteld (mooie combi-deal kunnen maken met mymotor). Het voordeel van deze Optimate 4 is dat hij veel geavanceerdere laad-technieken heeft en hij is waterdicht. Hier heb ik dus meer vertrouwen in dan in de oude Accuguard 900). Het nadeel is dat de user-interface echt niet te begrijpen is. Hij zit vol knipperende lampjes en icoontjes, en zonder handleiding kom je daar niet uit. Maar dat hoeft ook niet echt, want als je lang genoeg wacht gaat er een groen lampje branden, en dat betekent dat alles goed is :-) Maar bij CTek (deze druppellader gebruik ik voor mijn weekend-auto) hebben ze de user-interface een stuk beter voor elkaar, hopelijk kijkt Optimate dit een keertje af voor een nieuwe model.

    Al met al zou ik deze lader wel aanraden. Het is een mooi geavanceerd stukje techniek voor een prima prijs en zorgt ervoor dat je minder vaak je accu hoeft te vervangen.

  7. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Kwaliteit" Review door Frans Herman op 30-06-2018

    Levering was niet conform be stinging DPD was de tracking kwijt, maar eenmaal ontvangen moeten de kwaliteit en power van
    de oplader kunnen ervaren. Prima apparaat.

  8. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Optimate " Review door Kees op 11-06-2018

    Prima lader zoals alle materiaal van TecMate/Optimate

  9. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "drupellader " Review door jan op 20-08-2018

    mymoter zeker aan te raden alles prima afgewerk

  10. Prijs
    Service
    Kwaliteit
    "Blij mee" Review door Jos op 27-05-2019

    Functioneert naar behoren.

Artikelen 1 tot 10 van 54 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit