OptimateOptimate 7 Select

  • Optimate 7 Select
  • Optimate 7 Select
  • Optimate 7 Select
  • Optimate 7 Select
  • Optimate 7 Select
  • Optimate 7 Select

De nieuwste Optimate druppellader uit de reeks is de Optimate 7 Select. De Optimate 7 is de meest geavanceerde acculader van het moment en is speciaal ontwikkeld voor het opladen van startaccu's en zogenaamde "deep cycle" accu's. De Optimate 7 is geschikt voor 12 Volt accu's en laadt met een vermogen van 10A.

De Optimate 7 is ontwikkeld voor temperatuurgecontroleerd opladen en voor langdurig onderhoud zonder toezicht, denk hierbij aan een auto of boot die in de stalling staat.. De lader is volledig automatisch en voorzien van een overspanningsbeveiliging, automatische uitschakeling bij kortsluiting of bij loskoppeling van de klemmen. De Optimate 7 is hierdoor geheel veilig voor overige elektronica. 

De Optimate 7 selecteerd de spanning (14.4 V / 14.7 V) na aanleiding van een veiligheidscontrole welke van te voren volledig automatisch word uitgevoerd, dit om ervoor te zorgen dat de accu aan de juiste spanning wordt opgeladen.De acculader kan zowel binnen als buiten worden gebruikt tot een minimale temperatuur van (min) -40°C.

Ook beschikt de Optimate 7 Select een herstelfunctie waarmee de lader accu's kan herstellen met een spanning van 0.5V en hoger. De Ah range van de accu kan van 3 tot 240 Ah zijn en de alder is toepasbaar op de volgede type accu's : STD, AGM, GEL & Deep Cycle

De Optimate 7 heeft een ingangsstroom nodig van (100-240V 50-60Hz),

De behuizing van de Optimtae 7 is weerbestig en kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. Inbegrepen zijn een wisselstroomkabel van 180cm, een laadkabel van 180cm met aan het uiteinde een SAE aansluiting waar de meegeleverde accuklemmen op aangelsoten kunnen worden. Standaard wordt de Optimate 7 geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.

Overzicht:
Merk: Tecmate
Reeks: Optimate
Type: Optimate 7
Range: 3-240 Ah

Dit is een universeel product.

extra informatie

merk
Optimate

reviews

  • Dit product heeft nog geen reviews

desc