MymotorPoetspakket

  • Poetspakket
  • Poetspakket

Poetspakket
Met dit handige poetspakket maakt u uw motor weer stralen. Het pakket bestaat uit:
WD40
Starglanz
Moto Wash
Noline Reinigingsdoekjes
Putoline Ketting en Motor Reiniger
Microvezel Doek

WD40
Wie kent WD40 niet. Het is een alles kunner die onmisbaar is. Het reinigt en beschermt, Stopt piepen en kraken van bewegende onderdelen, Maakt vastzittende onderdelen en vastgeroeste mechanismen weer los, Beschermt tegen corrosie en verdringt vocht.

Starglanz
Met Starglanz zorgt u ervoor dat onderdelen als de uitlaat, koplamp en accessoires van chroom kunnen eenvoudig in nieuwstaat worden gebracht door deze te poetsen met Starglanz. Hierdoor gaat uw motor weer stralen.

Moto Wash
Motowash maakt u uw motor weer helemaal schoon. Motowash is geschikt voor chroom, aluminium, fiberglas, kunstof of andere gelakte oppervlakken of lichtmetalen en laat geen vlekken achter

Noline Reinigingsdoekjes met Microvezel Doek
Met deze handige reinigingsdoekjes van Noline kunt u heel eenvoudig uw motor of auto schoon maken en poetsen, zonder dat u daar water of andere spullen nodig heeft. De bijgeleverde microvezel doek kan gebruikt worden voor het hardnekkige poetswerk. 

Putoline Ketting en Motor Reiniger
Ook uw ketting en motorblok hebben aandacht nodig na de winterstalling. Met Putoline Ketting en Motor Reiniger maakt u deze weer klaar voor het motor seizoen. Denk aan de ketting, tandwielen, motorblok, frame en alle overige delen op een aan de motorfiets. Het is wateroplosbaar en laat geen sporen achter.

Totaal Pakket
De kosten van de producten in dit pakket zijn los van elkaar €90,75 (uitgezonderd van actieprijzen) en het pakket is nu verkrijgbaar voor één lage prijs van €79,95!

Dit is een universeel product.

extra informatie

merk
Mymotor

reviews

  • Dit product heeft nog geen reviews

desc