SenaSena Prism Tube Wifi

 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi
 • Sena Prism Tube Wifi

De Sena Prism Tube Wifi is een camera met veel mogelijkheden in een klein, lichtgewicht pakket. Met een gewicht van 75 gram monteert u deze camera eenvoudig aan uw helm en heeft een film radius van 125 graden en een dubbele interne en externe microfoon. 

Eenvoudig in gebruik
Met een simpele druk op de knop start u met het opnemen van uw avontuur in mooie full HD kwaliteit voor zowel beeld als geluid met de Sena Prism Tube. Met de Prism Tube camera kunt u tot 2 uur lang opnemen zonder problemen. 

Verstelbare houder
De houder van de Sena Prism Tube is eenvoudig te verstellen om de ideaale film hoek te kiezen die past bij uw rijstijl waardoor u altijd de mooise beelden opneemt. 

Specificaties
Merk: Sena
Onderdeel: Action Camera
Type: Prism Tube Wifi
Gewicht: 73 gram (main unit)
Opname duur van 2 uur
Interne en externe microfoon
Video kwaliteit:
Quad HD: 1440P 30fps
Full HD: 1080P 60fps
Mogelijkheid tot uitbereiding met SD kaart (max 64GB)
Wifi Enabled
Sena Camera App

Dit is een universeel product.

Product video

extra informatie

merk
Sena

reviews

 • GOEDE ACTIONCAMERA VOOR MOTORFIETS

  2-1-2019, YB

  Geweldig apparaat
  Zeer robuust en goed gemaakt. De videokwaliteit is erg goed en heeft een ingebouwde microfoon. Ik heb het gebruikt zonder de extensie van de headset of microfoon (niet zeker waarom je het nodig zou hebben, tenzij je een hardloopcommentaar geeft.) Je hoeft de telefoonapp niet te gebruiken, tenzij je je camera wilt uitlijnen met je helm en wat je ziet u. U kunt de opnames bekijken door deze op uw laptop aan te sluiten.

 • KWALITEIT BEELDSCHERM

  28-12-2018, YB

  Een woord TOP
  Een woord TOP

 • Sena Prism Tube

  2-9-2018, boden

  goed materaail dank
  goed materaail dank

 • Sena Prism Tube

  14-8-2018, boden

  super goed van kwaliteit en heel korrekt

 • Redelijke camera... Voor €100 dan. Helaas kost 'ie €150.

  17-8-2017, SadBunny

  Had snel een cameraatje nodig en had TechMoan z'n review gezien, dus dacht okee dan die maar. MyMotor gebeld, die moesten hem bestellen, maar hadden hem de volgende dag in huis. Direct mij gebeld, toen ben ik 'm gaan afhalen bij het webshop-magazijn in Alkmaar. Eventueel wilden ze wel wat langer open blijven als ik de sluitingstijd niet zou redden, en dat zijn van die kleine dingen waar je blij van wordt als klant! (Ik had 'm ook kunnen bestellen, dan had ik 'm een dag later alsnog gehad.) Keurige snelle service van Mymotor dus, zoals we gewend zijn van een moderne webshop.

  Camera snel in gebruik genomen en wel een paar plus- maar ook zeker een paar minpunten gevonden.

  ++ : De indicatie was zo'n 2 uur filmen op een batterijlading, en 3 uur laden. Ik heb een testje of drie gedaan en op één charge bijna 3 uur kunnen filmen en daarna binnen 1 uur weer helemaal opgeladen. Dat is dus prima. Maar het kan nieuwigheid zijn - we houden het in de gaten.
  + Makkelijk te monteren met meegeleverde mounts, een klemmetje en zo'n standaard blokje-met-plaklaag. Zit op zich als een huis.
  + Ingebouwde microfoontje is makkelijk in het gebruik.
  + Kan opnemen en opladen tegelijk.
  + Houdt het prima vol in een fikse plensbui. Ook met de externe mic aangesloten is 'ie goed dicht.

  -- : Interne batterij. Niet onderweg kunnen wisselen is echt stom. Op zich goed genoeg voor mijn dashcam-purposes met 2x per dag een half uurtje woonwerken, maar dit maakt 'm meteen totaal ongeschikt voor elke wat serieuzere rit.
  -- : Omdat het buisje zo klein en cylindrisch is, is het moeilijk om te zien of de camera precies loodrecht rechtop staat of net een beetje geroteerd. Achteraf op de opname is dat echter zeer duidelijk, maar dan is het te laat.
  - : Meegeleverde oortje en microfoontje met flimsy draadjes aangesloten, EN met speciale stekkertjes. Dat gaat natuurlijk vroeg of laat kapot, en is dan niet meer te repareren en ook niet na te bestellen. Goedkoop == duurkoop.
  - : Beeld verkleurt zeer zichtbaar bij veel beweging (zoals, ehm, onderweg bijvoorbeeld), en heeft duidelijk voorkeur voor paars/blauw.
  - : Geen 60 fps. Niet heel vervelend, ik vind 60 fps niet heel spannend, maar als je mooiere beelden wilt wel belangrijk.
  - : Geen image stabilization. Heb ik niet nodig, maar voor velen is dit wel iets om rekening mee te houden.

  Eindoordeel: leuk cameraatje, makkelijk en relatief discreet (zeker vgl. met sony/gopro) en doet het redelijk (als in: maakt AV-opnamen). Maar gezien de minpunten echt ontworpen voor beperkt bruikbaar (enkel korte ritjes wegens ingebouwde batterij, en absoluut niet mooi genoeg voor mooie beelden). En dat vind ik toch wat weinig waar voor €150. Dan liever iets minder uitgeven voor een nog simpeler cameraatje (denk chinees prul voor misschien hooguit €75), of juist iets meer voor een eveneens discreet camera'tje met features als betere beelden, verwisselbare batterij, 60 fps en image stabilization, zoals de Drift Ghost.

  Niet dat ik spijt heb, maar als ik 'm deze week kwijtraak koop ik volgende week zeker een ander merk.

 • Sena prism tube

  31-7-2017, Kurt

  Top product
  Top product

desc