Sena Bluetooth Communicatie HeadsetSena

Sena Bluetooth Communicatie Headset

Sena Bluetooth
Sena Bluetooth is al sinds 1998 bezig met de ontwikkeling van bluetooth communicatie. Sena is tevens al jaren wereldleider op het gebied van bluetooth innovaties voor motor rijders. Sena is voornamelijk bekend van de bluetooth headsets maar maakt ook hoogstaande kwaliteit camera's, GoPro extensies en accessoires.

Sena Modellen
Sena ontwikkeld voor ieder wat wils, zo is er het instap model als de Sena SMH5 met basis functies tot parade paardje de Sena 20S, hiertussen zitten nog vele verschillende modellen met ieder unieke specificaties.

Sena Techniek
Sena onderscheid zich van andere bleutooth communicatie sets doordat hun techniek vooruit strevend is. Uniek van Sena headsets is de mogelijkheid te communiceren met alle andere merken headsets. Ook kan een Sena 20s gekoppeld worden met tot wel 8 andere bleutooth apparaten op het zelfde moment. Niet alleen headsets maar ook uw Iphone 5, Iphone 6, GoPro, Navigatie of Smartphone.

De levensduur van Sena headsets is erg lang dit komt mede door de mogelijkheid firmware updates te doen zodat de set altijd over de nieuwste software beschikt en de mogelijkheid losse onderdelen na te bestellen.

Sena Nederland
Mymotor is officeel dealer en een van de grotere verspreiders van Sena headsets, onderdelen en accessoires. Mymotor heeft standaard een grote eigen voorraad die binnen 24 uur bij thuis kan worden afgeleverd en werkt nauw samen met de officiele Sena importeur, zo kunnen wij onderdelen die niet op voorraad zijn toch binnen 2 werkdagen bij u thuis af laten leveren. Sena onderdelen worden doorgaans online via onze webshop besteld en thuis afgeleverd maar u kunt ook bij ons in Alkmaar Sena goederen kopen en/of afhalen.