Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

SenaSena 20S Evo

 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo
 • Sena 20S Evo

Sena 20S Evo Bluetooth Communicatie Systeem
De Sena 20S Evo is de compleet vernieuwde versie van de Sena 20S en is nu direct beschikbaar. Het design is aangepast en de uitklapbare antenne is nu vervangen door een vaste antenne in een compact design. Deze nieuwe antenne verbeterd de stabiliteit en zorgt voor verbeterde verbinding op langere afstanden. De Sena 20S Evo bevat tevens vernieuwde hardware die het systeem nog stabieler maakt dan zijn voorganger. Net als de Sena 20S heeft deze Evo versie een scala aan functies en kan gebruikt worden voor wel 8 verbindingen tegelijk.

Meerdere verbindingen
De 20S Evo Sena Headset kan tot 8 andere bluetooth verbinden tegelijkertijd aan. Denk hierbij aan andere Headsets, Navigatie en Radio. Natuurlijk kunt u deze ook koppelen aan uw smartphone met bluetooth verbinding. Met de Sena Ride connected Smartphone App heeft u nog meer controle over uw headset. U kunt met een Sena headset ook communiceren met elk andere bluetooth systeem op de markt.

Bluetooth V4.1
De Sena 20S Evo Headset beschikt over Bluetooth V4.1. Deze nieuwe versie zorgt voor een nog betere en veilloze verbinding tussen al uw apparaten. Een ander voordeel van de nieuwe V4.1 versie is dat de Sena Evo 20S geschikt is voor gebruik van Sena Remote control. Hiermee kunt u met een Sena Handlebar Remote eenvoudig en snel de functie van uw Sena 20 Evo Headset bedienen vanaf het stuur. (los te verkrijgen)

Bevestiging
De Sena 20S Evo Bluetooth Headset wordt eenvoudig aan de zijkant van uw helm geplaatst met een Clamp Unit. U kunt de Headset eenvoudig op en van de clamp unit halen. De speakers worden in uw helm bevestigd. De montagetijd is afhankelijk van de helm maar bedraagt in uiterste gevallen niet meer van 15 minuten. Alle benodigde montage onderdelen en instructies zijn inclusief. 

Audio Multitasking
Deze functie is een van de meest in het oog springende eigenschappen van de Sena 20S Evo, waar er in het verleden altijd geschakeld moest worden tussen de verschillende bronnen heb je nu de mogelijkheid om verschillende audiokanalen te mixen. Bij alle andere Bluetooth headsets ervaar je als gebruiker altijd dat er geschakeld moet worden. Dit houdt in dat de onderlinge communicatie wordt verbroken wanneer je met elkaar aan het communiceren bent en bijvoorbeeld de navigatie een melding wilt geven. Nadat de navigatiemelding is geweest, kan de onderlinge communicatie weer tot stand gebracht worden.

Bij de Sena 20S Evo zijn deze schakelmomenten verleden tijd. In bovenstaand voorbeeld blijft de onderlinge communicatie dus actief alleen komt de navigatieaanwijzing er bij. Je kunt daarna dus gelijk weer door met je communicatie. Met name de gebruikers van bedrage intercomsystemen zijn deze methode al gewend en was dit een reden om niet de overstap te maken naar Bluetooth communicatie. Met de Sena 20S Evo is er door het toepassen van dubbele Bluetooth module veel meer mogelijk.

Bereik 
Met de Sena 20S Evo Heeft u een bereik tot 2000m in open veld. In stedelijke omgevingen moet u rekening houden met een iets verminderd bereik maar nog steeds ver boven de 1000m.

Bediening
De Sena 20S Bluetooth Headset is eenvoudig te bedienen met een grote knop aan de zijkant van de headset. Hiermee kunt u alle functies van de headset makkelijk en snel gebruiken. Nieuw van Sena is de Sena Handlebar Remote. Deze Handlebar Remote plaatst u eenvoudig op uw stuur en kunt u eenvoudig de headset bedienen vanaf het stuur, zonder het stuur los te laten. De Sena Handlebar Remote is exclusief en dient u er los bij te bestellen.

Smartphone App
Nieuw van Sena is een gespecialiseerde Smartphone app. Hiermee kunt u de geavanceerde instelling van uw Headset wijzigen zonder daarvoor een computer nodig te hebben. Ook kunt u hiermee de headset bedienen. De Sena Smartphone App is beschikbaar voor IOS en Android.

Gespreksduur
De Sena 20S Evo Heeft een standby tijd van 10 dagen en met een vol geladen systeem heeft u een gespreksduur van 13 uur. De accu is na maximaal 2.5 uur weer volgeladen en klaar voor gebruik. 

Specificaties:
Merk: Sena
Onderdeel: Bluetooth Headset
Type: 20S Evo
Bluetooth V4.1
Tot wel 8 verbindingen tegelijk
Muziek delen
Bereik: 2000 Meter
Makkelijk te bedienen
10 dagen standby
13 uur gesprekstijd
2.5 uur laadtijd
2 jaar Garantie

Dit is een universeel product.

Product video

extra informatie

merk
Sena

reviews

 • Sena 20S solo unit

  28-8-2014, Siep

  De Sena 20S op aanraden van een vriend gekocht, MyMotor leverde de set binnen 24uur af! geweldige service en geweldig apparaat!

 • Sena

  21-7-2014, Rony

  In pre order besteld tegen een scherpe prijs en ondanks mijn vrees werd het toestel geleverd nog voor mijn vakantie. Ik had hierover op voorhand gemaild en er werd snel en vriendelijk een reactie terug gestuurd.
  Voor mij dik ok.

desc