0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Honda VT 750 Shadow motor onderdelen

Honda

In 1983 is de eerste versie van de Honda Shadow VT 750 op de markt gebracht, naast de VT 500 variant. De VT 750 heeft een motorblok met een inhoud van 749 cc en de karakteristieke ronde lamp van een Shadow.

De Honda Shadow VT 750 is een echte roadbike. Met zijn soepele wegligging en relaxte zithouding is deze motor ideaal voor zowel korte als lange ritten. Een ander kenmerkend onderdeel van de eerdere Shadow modellen is de speciale “T vormige” accu. Deze accu is smaller aan de onderkant en wordt in veel van de Shadow modellen gebruikt. Bij Mymotor.nl Kunt u hiervoor de Motobatt MB16A voor bestellen.

Bij Mymotor.nl Besteld u eenvoudig en snel motoronderdelen en accessoires bestellen voor uw Honda Shadow VT 750. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende merken als Motobatt, Hel Performance, K&N, Brembo en nog veel meer. Door een nauwe samenwerking met verschillende leveranciers zijn vrijwel alle onderdelen het hele jaar door leverbaar. Kortom, bestel snel en veilig online bij Mymotor.nl en uw bestelling wordt thuis bij u afgeleverd. 

Kies een product
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug naar Honda