Wegens een verhuizing is het tijdelijk niet mogelijk om te bestellen. Eerder geplaatste orders worden als normaal afgehandeld.

SenaSena 30K Dual

 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual
 • Sena 30K Dual

Nieuw en direct leverbaar bij Mymotor.nl!

Sena 30K Dual Bluetooth Headset
Sena 30K Dual Bluetooth-headset De Sena 30K Dual is niet alleen een Bluetooth-headset, het is een adaptieve mesh-communicator: de toekomst van draadloze communicatie. De 30K Dual werkt met de Mesh Intercom-technologie van Sena, op een frequentie van 2,4 GHz, en zorgt op geheel nieuwe wijze verbinding met andere rijders. 

Adaptive Mesh- Networking Technology
Groepsconnectiviteit wordt eenvoudig gemaakt met de 30K Dual. Mocht een van de rijders van de groep buiten bereik raken, dan houdt de Mesh Intercom op intelligente wijze de rest van de groep in een naadloze communicatie, terwijl hij actief op zoek is om opnieuw verbinding te maken, mocht die renner binnen bereik komen. Nooit meer stoppen of zorgen te maken over het wegvallen van verbiningen. Met behulp van twee antennes en twee afzonderlijke en speciale processors is de Sena 30K Dual zowel een 4.1 Bluetooth-headset als een Adaptive Mesh-Networking-apparaat, waarbij de twee gelijktijdig samenwerken in één apparaat om al uw communicatie- en entertainmentbehoeften te vervullen. 

Audio Multitasking
Met Sena 30K Dual Audio Multitasking-technologie kunt u een gesprek voeren via Adaptive Mesh-Networking-technologie terwijl u gelijktijdig geniet van Bluetooth-activiteiten zoals het streamen van smartphonemuziek, telefoneren of luisteren naar instructies van uw GPS. De Sena 30K Dual, die de meest vloeiende, meest ononderbroken luisterervaring ooit belooft, is een enorme technologische sprong voorwaarts - eenvoud door verfijning, zodat u zich kunt concentreren op het belangrijke deel: genieten van de rit. 

Bereik
Met behulp van de privégroepsmodus kan de 30K Dual in full-duplex communicatie paren met maximaal 16 rijders met een bereik van maximaal 2 kilometer in open veld, terwijl een eindeloze hoeveelheid extra gastgebruikers zich kunnen afstemmen op alleen luisteren. Bij het rijden met 5 of meer rijders, is de Mesh Intercom in staat om de groep verbonden te houden op een afstand van maximaal 8 kilometer. Via de RideConnected Mobile-app van Sena kan de 30K Dual ook via uw mobiele netwerk verbinding maken met rijders overal ter wereld.

Met de 30K Dual Headset doet Sena een stap in de richting van het nieuwe communiceren. De Sena 30K Dual is niet zomaar een Bluetooth Headset maar is dankzij de nieuwe Adaptive Mesh- Networking Technology, ontwikkeld door Sena, een multifunctioneel communicatie systeem en verbind rijders met elkaar op een geheel nieuwe manier.

De gemakken van Sena
de Sena 30K Dual is net als alle andere headsets van Sena waterdicht en kan communiceren met elk ander bluetooth headset op de markt zodat u gemakkelijk kunt communiceren in grote groepen zonder dat iedereen de zelfde headset nodig heeft. De laadtijd bedraagt 1.5 uur voor een maximale gebruiksduur van 12 uur. Maar de 30K Dual van Sena beschikt ook over een quick charge methode waardoor u de headset binnen 15 minuten gedeeltelijk kunt opladen voor een gebruiksduur van 3 uur. 

 

Een overvloed van functies
Uiteraard heeft de Sena 30K Dual vele andere functies zoals Audio multitasking, Voice Command Control, FM Radio. De Sena 30K Dual maakt tevens gebruik van Bluetooth 4.1 waardoor de Headset te gebruiken is met een Sena Handlebar Remote. Natuurlijk kunt u ook uw telefoon met de headset verbinden en zodoende draadloos bellen. Daarnaast kunt u met de Sena Smart Connected app voor smartphones alle functies van uw Sena headset eenvoudig instellen.

Specificaties
Merk: Sena
Type: 30K Dual
Onderdeel: Bluetooth Headset
Bluetooth: 4.1
Afstand: tot 2km in open terein (tot 8km met Mesh Networking)
2.4 GHz Adaptive Mesh-netwerk Technology 
Laadtijd: 1.5 uur (snel laad mogelijkheid voor 3 uur gebruik bij 15 minuten laden)
Gebruiksduur: 12 uur ( 8 uur met Mesh Networking)
Verbindingen: Maximaal 4 personen (16 met Mesh Networking)
Innovatieve dubbele antenne 
2 aparte dedicated processors 
Te verbinden met alle andere Sena en niet-Sena apparaten 
Sena 30K Dual Audio Multitasking technologie
te gebruiken met de Sena Handlebar Remote

Inhoud
De Dual set van de 30K wordt geleverd in 1 verpakking en bevat 2 sets van de volgende onderdelen:

Sena 30K Main Unit
Helmet clamp kit
Wired Boom Microfoon
Wired Microfoon
Hook and Loop Fastener for Boom and Wired Microphone 
Microphone Sponges
glued Surface Mounting Adapter
Foam Speaker Covers
Speaker Pads
Hook and Loop Fastner for Holder
Boom Microphone Holder
2.5 to 3.5 mm Audio Cable
Rubber Pads
Imbus Sleutel
Speaker Port Cover
USB Power & Data Cable (Micro USB Type)
Cigarette Charger

Dit is een universeel product.

Product video

extra informatie

merk
Sena

reviews

 • moet je zeker doen

  21-2-2018, Ricardo Amo

  Ik zat te twijfelen tussen deze headset en de 20S en uiteindelijk maar voor de 30k gekozen omdat het prijs vershil zo minimaal is. Heb de duel zet samen met een vriend gekocht voor de extra korting en tot nu toe heb ik nog geen dag spijt. op 14 jan van dit jaar aangeschaft en werkt prima. Geluid is helder en zeker handig dat ik alles eenvoudig kan instellen via de telefoon ap.

desc