Aprilia Remleidingen

Aprilia remleidingen zijn vanuit de fabriek vaak gemaakt van rubber, deze rubberen remleidingen zijn erg gevoelig voor uitdroging en slijtage. Ook hebben de rubberen remleidingen van de Aprilia de eigenschap uit te zetten onder druk. Dit betekend dat er remkracht verloren gaat.

Wanneer u de originele Aprilia vervangt voor stalen remleidingen zult u direct merken dat er meer remkracht is en de remweg korter wordt. Ook zijn stalen remleidingen minder gevoelig voor weersinvloeden, uitdroging en schade.

Stalen remleidingen voor Aprilia kunnen in alle gewenste kleuren, lengtes en maten geleverd worden. Ook wanneer u een andere lay-out wilt , bijvoorbeeld voor circuit gebruik ookkwel Full-race genaamd dit houdt in dat er 2 remleidingen direct op de rempomp worden gemonteerd welke iederen naar een remklauwen leiden. Ook remleidingen met afwijkende maten voor Aprilia motoren met een stuur verhogen of afwijkende remklauwen.

Voor het fabriceren van stalen remleidingen werken wij nauw samen met Goodridge en Hell Performance.


Remleidingen voor Aprilia Dorsoduro 1200Remleidingen voor Aprilia Dorsoduro 1200Bekijk alle producten


Remleidingen voor Aprilia Pegaso 650Remleidingen voor Aprilia Pegaso 650Bekijk alle producten


Remleidingen voor Aprilia RSV 1000Remleidingen voor Aprilia RSV 1000Bekijk alle producten


Remleidingen voor Aprilia RSV4Remleidingen voor Aprilia RSV4Bekijk alle producten


Remleidingen voor Aprilia SL 1000 FalcoRemleidingen voor Aprilia SL 1000 FalcoBekijk alle productenPopulaire Aprilia motoronderdelen


Remleidingen voor andere merken


« terug naar Aprilia