Harley-davidson Remleidingen

Het vervangen van de standaard rubberen Harley Davidson remleidingen voor stalen / RVS remleidingen is een relatief kleine ingreep met een enorm groot effect. Direct na montage zul je merken dat de druk in het remsysteem is toegenomen en er meer remkracht is,dit komt doordat de stalen remleidingen niet uitzetten in tegenstelling tot de originele rubberen leidingen. De extra remdruk resulteert direct in een kortere remweg.

Door de nauwe samenwerking met remleiding fabrikanten als Goodridge kunnen wij op korte termijn iedere gewenste remleiding set leveren. Specificaties als kleur leiding, kleur banjo, lengte van de leiding en banjohoeken kunnen eventueel naar wens gemaakt worden. 

Wanneer u de remleidingen vervangt dient u deze na montage te voorzien van nieuwe remvloeistof en te ontluchten. Hiervoor kunt u de remontluchterslang met terugslag klep gebruiken. 


Remleidingen voor Harley-davidson XR 1200Remleidingen voor Harley-davidson XR 1200Bekijk alle productenPopulaire Harley-davidson motoronderdelen


Remleidingen voor andere merken


« terug naar Harley-davidson