Honda Remleidingen

Honda rust zijn motoren uit met een hydraulisch remsysteem. De Honda remleidingen zijn vanuit de fabriek vaak van rubber gemaakt. Hoe snel een Honda motor accelereert wordt vaak als maatstaf gepakt. In praktijk is het net zo belangrijk, al dan niet belangrijker hoe snel de motorfiets weer tot stilstand komt.

In het hydraulische remsysteem bouwt de rempomp druk op in de Honda remleidingen waardoor de remblokken tegen de schijven aan worden gedrukt en de motor tot stilstand komt. De rubberen Honda remleidingen zijn vaak standaard van fabriek af gemonteerd. Deze remleidingen hebben echter het nadeel dat ze uitzetten door de druk op het systeem, door het uitzetten van de remleidingen verliest je Honda remkracht.

Wij raden aan de standaard rubberen Honda remleidingen te vervangen voor stalen remleidingen van Hel Performance of Goodridge. Stalen remleidingen zetten namelijk niet uit onder druk, waar er meer kracht op de remblokken komt en de motorfiets meer remkracht heeft en dus eerder tot stilstand kan komen.

Remleidingen voor Honda kunnen in alle kleuren en maten gemaakt worden, van de standaard layout over het spatbord tot full race kits en voor motoren met een stuurverhoger of zijspan. Wij verkopen enkel de beste kwaliteit remleidingen, denk aan remleidingen van Hel Performance en Goodridge.


Remleidingen voor Honda CB 900 F HornetRemleidingen voor Honda CB 900 F HornetBekijk alle producten


Remleidingen voor Honda CBR 1000 FRemleidingen voor Honda CBR 1000 FBekijk alle producten


Remleidingen voor Honda CBR 600 RRRemleidingen voor Honda CBR 600 RRBekijk alle producten


Remleidingen voor Honda GL 1800 GoldwingRemleidingen voor Honda GL 1800 GoldwingBekijk alle producten


Remleidingen voor Honda NT 650V DeauvilleRemleidingen voor Honda NT 650V DeauvilleBekijk alle producten


Remleidingen voor Honda XRV 750 Africa TwinRemleidingen voor Honda XRV 750 Africa TwinBekijk alle productenPopulaire Honda motoronderdelen


Remleidingen voor andere merken


« terug naar Honda